ARTWORK PHOTO

Ini adalah contoh - contoh hasil ataupun artwork aku dan geng-geng aku . Cuba lah tengok , mane tahu dapat inspirasi nak buat design ?

First ni adalah hasil daripada aku , untuk kawan aku . They asked me for this . So , ni salah satunye .

From u can see, aku amik dari twitto . Credit to @Photoshop


This maded by de brother of mine . Geng aku . Hahaha


Dua ni adalah hasil tangan aku dan photoshop . Kalau nak tahu step tengok kat TUTORIAL k :)






Seperti yang anda lihat , atas tu lukisan yang belum aku colour , and yang dah bercolour . You can ask me how to do this :D



No comments:

Post a comment

CopyRight @ 2011-2012,Semua Yang Anda Sudah Lihat Adalah Dibawah Kekuasaan Zayy Yanna