Wednesday, 6 June 2012

NIKON GIVEAWAY by Ieqah blog gajah

hai assalamualaikum! Yanna semangat pagi2 ni nak buat entry pasal  NIKON GIVEAWAY by Ieqah blog gajah , Yanna perasan tentang GA ni kat blog Le' superman , Yanna tengok kat bawah dashboard ni hah , ni just nak try nasib je, mana tahu boleh ? insyallah ~

Dengan izin allah ~  
 Okayy, jom kita buat entry dia ( LOL bukan dah start lama ke? XD ) ni Yanna nak tunjuk Banner dia, Simple and nice kan banner Ieqah blog gajah ni :D
Haaa , tengok owner blog gajah ni, cantikkan ?
Hehehe , Okay jom teruskan , Yanna join Nikon GiveAway by Ieqah blog Gajah kerana nak try try cuba nasib, yela mana tahu dapat rezeki hadiah ni kat blog gajah ni? doa-doakan lah ye wahai pembaca semua :) ,Kalo nak di ikutkan hati mmg la nak , cuba tanya semua bloggers ni sapa yg tanak ? mesti sume nak...terasa teringin la..Yanna org biasa2 je . .if Yanna dapat bersyukur alhamdulillah la ..erm btw .. ni dia Gambar untuk entry nih , Kak Ieqah Kata kalo nak Tepek gambar bersama nikon pon boley jadi Yanna buat satu gambar, tapi gambar ni takde Yanna tau ,,hehe :3
Haa , Comeyy Tak ?
hihih , Hasil sendiri ni, erm , korang jgn bagi tau sesapa tau ,:P  Ni edit simple2 je tapi Yanna buat gambar ni dengan hati yg amat ikhlas .ouh ye lupa nak cakap yg ini GA ketiga Yanna join, ( eh lupa pulak kene buat entry pasal nikon tu je,hee .sory kak Ieqa, Yanna sewel jap ) okay, nak straight to the point , join GA ni pon sebab nak jadi winner dia, Yela sekali sekala nak jugak jadi winners.then tengok hadiah2 dia sume menarik,kalo Yanna dapat saguhati pon jadi lahh , moga-moga lah ye , okayy .bye sume, assalamualaikum!
ouh ye , ni tag dia( but 3 org je ,hihih , bolehkan? ) :zah sj , zahid , Shana

I'm credit to Cik Ieqa blog gajah ^^

8 comments:

  1. Thankss adikk omeyyy join GA akak :)
    good luck k

    ReplyDelete
  2. dtg blogwalking kt sini

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  3. Knok ! Knok ! Knok ! Kita datang nak bagi tahu yang kita dari giveaway yang sama.

    http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqa-h-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  4. Hi.
    kite datang dari sini
    http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
    all the best okey :D

    ReplyDelete
  5. Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

    --> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  6. miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

    niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

    done followed!!!jemput ke blog shippy :)

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete

CopyRight @ 2011-2012,Semua Yang Anda Sudah Lihat Adalah Dibawah Kekuasaan Zayy Yanna